17. mar, 2013

Söndag..

En söndag med blandade känslor....

Kattorna ligger och sover så sött i min säng,lilla Fancy ligger under täcket vid mina fötter. Mel och Isak sussar så söt brevid varandra. Allt är så lungt och tyst...Njuter av mitt kaffe.Hm,livet är ganska skönt...🙂

 

Men en sak kan störa mej... Varför får man inte stänga eller inte svara i telefonen? Måste man alltid svara?? Önskar lite tillbaks då man inte hade en mobil. När jag vill vara ifred så orkar jag inte svara. Menar inget illa,vill bara vara ifred.(ringer alltid upp när jag är redo.) Dom som känner och förstår mej så vet det.

 

Klar att jag har min telefon på när jag inte är i närheten av mina barn så att dom kan nå mej.

 

Det var en som sa till mej att du kan inte göra så där,bara att stänga av eller inte svara för att det kan ju ha hänt något...Men då kan man ju skriva ett mess och säga att det är viktigt...???

 

När jag är ledsen och allt känns jobbigt så drar jag mej undan och fokuserar mej på mitt liv,barnen och hundarna. Sköter mitt jobb och kämpar på.

Just då orkar jag inte höra negativa saker om mej eller andra och jag vill inte vara en negativ person och" spyr" ut allt på andra.

Det är därför jag håller mej undan.

 

Nej,nu ska jag packa väskan med lite hundsaker och gå en lång promenad och sen träna lite sak letning.

Det är så fint väder så det blir nog en heldag ute med hundarna.❤