4. aug, 2012

Tung dag...

Dagen började med att stiga upp kl 05.00 för att göra sej klar till sök provet som började kl 07.30..Hade inte sovit många timmar för att lille Leo började spy på kvällen och några gånger i natt.Daaa,vi alla andra kastade i oss Whisky så att vi nästan spydde av det.(ville ju inte ha magsjukan..)

När jag vaknade så kännde jag mej lite konstig i magen..men det kunde oxå ha varit av all whisky...😉

Mel och jag var ganska tidiga vid plan så vi gick en sväng och bara njöt av morgonen.

Sen var det dags...Min lille Mel skötte sej super,ok...det finns saker som jag inte var nöjd med... :) Men men,vi hade skoj!:)

Det slutade med 95/100 i lydnad 194/200 i skogen!!😀❤

Det känns så bra att han kunde köra sitt bästa fast jag inte var i form.

Stressad av att jag sku direkt på begravning och tiden bara rann iväg.

Men domaren var så gullig mot mej,såg till att jag fick gå direkt efter jag hade kört skogen.Tusen tack till alla som gjorde ett jätte bra sök prov!!❤

Kanske Mel blev lite besviken med ett så kort belöning(drag kamp till bilen..)Men men..ibland blir det inte som man hade tänkt.

 

Efter att ha hjälpt till med dukning,Tack Markus för din hjälp!❤ Gråtit och  tagit farväl till min styv mamma Gunlis så känner jag mej helt tom och slut i hela kroppen...Varför ska livet vara så här???Det gör så ont att se min pappa så ledsen,önskar att jag kunde hjälpa han mera.

Att se mina barn gråta gör så ont i mitt hjärta...Men jag är glad att dom kan visa sina känslor,det är så viktigt.❤

 

Nu ska jag bara ta det lungt för imorgon ska vi hjälpa till med ruin provet,Mel ska gå som noll hund.(kanske jag kan få ändra till att ha Tim...)

/Angelica

Kommentarer

04.08.2012 21:36

Jill

Puss. Du vet vad jag säger......