18. mar, 2013

Olika träningar...

Idag har Isak fått jobbat så nu ligger han helt utslagen och sover djupt. :) ❤

Började dagen med att städa lite innan det var dags för att hundarna skulle få sitt.

Innan jag skulle på föräldrar möte så for jag till skogen och lade ut 7 föremål,Mel fick komma med och valla.Hehe..det är han ju bra på!😋

Sen var det Isaks tur. Nu kör jag in på ett annat sätt,går med tyst och har vinden till hjälp. Isak vet vad han ska göra och far runt tills han får vittring,jobbar sej bra fram till föremålet och kommer fint in med dom. Idag hade jag lagt ut 2 föremål av plast som jag hade gömt ordentligt,hittade dom jätte bra.🙂

Alla 7 föremål tog han in och jobbade så bra,härligt att se!❤

 

När jag var klar på mötet så tog vi en lång promenad med mycket lek.

Isak är den som springer och plockar upp allt skräp han hittar,en gång kom han till mej med en tändare... :)

Tim är den som håller koll på allt som rör sej i skogen... :)

Mel...Ja,han springer och vallar eller sliter upp allt som finns i hans närhet...

Lilla Fancy trippar snällt efter mej tills Tim springer i väg...Då blir det fart på henne...

Efter några timmars vila så var det dags för Isaks första spår som serverades med middagen.

Gick ner på åkern och började trampa upp ett spår...Hm,man får ju lite ont i ryggen när man ska gå böjd och lägga mat i varje fotspår. :)

Hämtade Isak,man såg på han att nu ska vi göra något. :) Han är ju så jäkla söt med sina stora öron som svajar fram och tillbaks. :)

När vi var på väg fram till spåret så fick han vittringen och när vi kom fram så visade jag han spåret och han började direkt.❤Mitt lilla gulle klarade sitt första spår riktigt bra!😘

 

Efter det så tog vi en liten paus,liten kiss promenad. När vi kom till gården så körde vi lite inkallningar och slutade med lite boll lek.

 

Måste ju bara berätta en sak när jag var till plan med han för första gången.

Ria och Linda var där när vi kom och jag tog först ut Mel,ville köra hinder och hopp med han.Allt gick bra,hoppet fick göra några gånger innan det blev riktigt bra.Han har börjat fuska med att ta i med bakbenen.Daaa!!Han som har haft ett perfekt hopp.

Jaja,vi löste det och sen gjorde vi framåtsändandet,gulle vad han är duktig! ❤Sen gick vi och bara provade alla hinder som hör till räddningen.

Ja,vad ska jag säga om det...Hm,stegen har han aldrig gjort..men det var inga problem. :) Han är bara så bra min lilla Mel!

Så var det Isaks tur...Jaha,säger han och kollar runt sej...Vad ska vi göra nu då? Vi går ut på plan och leker.

Stör sej inte av dom andra,vill bara vara med mej.

När vi har lekt en stund och är på väg till bilen så tar jag upp apporten som jag har haft till Mel och bara kastar iväg den.

Plötsligt rusar Isak efter och tar den stora apporten och kommer med den till mej!! Jag blev bara så glad och sen var det ganska gulligt att se. 😘

 

En härlig dag!